Boka provkörning

Är du intresserad av att provköra och känna på våra spännande bilar så har du hamnat precis rätt. Nedan kan du välja vilken modell du är intresserad av att provköra, ange några få kontaktuppgifter och därefter kommer en säljare hos din lokala ŠKODA-återförsäljare höra av sig för att boka tid.

Välj bilmodell och återförsäljare

Ange dina kontaktuppgifter för bokningen

Vänligen fyll i förnamn
Vänligen fyll i efternamn
Vänligen fyll i e-postadress
Vänligen fyll i personnummer
Vänligen fyll i telefonnummer

ŠKODA samlar in dina personuppgifter för att kunna ge dig möjligheten att provköra en av våra bilar. I samband med provkörningen görs en körkortskontroll för att kontrollera körkortets giltighet. Den ovan beskrivna behandlingen är en förutsättning för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsten, varför den rättsliga grunden är fullgörande av avtal.

ŠKODA kommer att dela med sig av dina personuppgifter till: ŠKODA auktoriserade återförsäljare* för att kunna bistå dig vid provkörningen och genomföra körkortskontroll.

Ovanstående parter kan behöva behandla dina personuppgifter för andra ändamål, men innan sådan behandling sker kommer du att få lämna ditt samtycke eller informeras om vilken annan laglig grund som ger parten rätt att behandla dina personuppgifter.

ŠKODA kommer att spara dina uppgifter i 3 månader efter genomförd provkörning.

Vill du läsa mer om dina rättigheter och hur vi behandlar personuppgifter: skoda.se/integritetspolicy

* Vid var tid auktoriserade återförsäljare hittar du här: www.skoda.se/s/hitta-aterforsaljare